KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen)

Bijna iedere ondernemer heeft ervaring met vandalisme, agressie of diefstal. Deze criminaliteit veroorzaak veel directe schade, maar ook repuatieschade en waardevermindering van een gebied. Het is een gemeenschappelijk probleem wat alleen met samenwerking beperkt kan worden. Het Keurmerk Veilig Ondernemen is een initiatief van het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid om samenwerking op gebiedsveiligheid te krijgen tussen bedrijven, overheid, politie en andere betrokken partijen.
 

Certificering op KVO

Samenwerkende ondernemers kunnen het Keurmerk Veilig Ondernemen krijgen als door samenwerking met gemeente, politie, brandweer en andere partijen maatregelen zijn genomen om de veiligheid op het bedrijventerrein of winkelcentrum structuureel op een hoger niveau te brengen. Het KVO is op continue aanpak van veiligheid gericht en via hercertificering wordt deze blijvende samenwerking aangetoond.
 

Pragmatische toepassing van Keurmerk Veilig Ondernemen

Hutter Security Risk Management begeleidt samenwerkingsverbanden van bedrijven op een gebiedsaanpak van veiligheid. Daarbij kan gekozen worden om ook voor een Keurmerk Veilig Ondernemen te gaan. Voor de inhoudelijke analyses wordt gebruik gemaakt van CPTED principes. Neem voor het toezenden van een brochure op Keurmerk Veilig Ondernemen even contact met ons op.
 
Meer weten? Neem contact op
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Opdrachtgevers

Wij hebben ervaring met de volgende organisaties, met ieder een eigen type inrichting, gebruik en risicoprofiel:
Wij werken in het hele land en volgen ook onze opdrachtgever bij haar bedrijfsactiviteiten en vestigingen in het buitenland. In Nederland zijn opdrachtgevers onder meer gevestigd in:
Wij opereren in verschillende rollen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veilige campus

Wij hanteren verschillende aanpakken om met de inrichting en beheer van de (semi) openbare ruimte de veiligheid en de beleving van die veiligheid te vergroten:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Beveiliging advies

Wij ondersteunen bedrijven en (overheids)diensten met het definieren en implementeren van een integraal beveiligingbeleid. Daarbij komen aanpakken voor als:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bedrijf continuiteit

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het implementeren van een managementaanpak op security en continuiteit. Hierop bestaan enkele (inter)nationale aanpakken. De verschillen tussen deze aanpakken hebben te maken met de scope (security, continuiteitmanagement of beide) en de aanpakken staan bekend onder namen als: